Join our Rhea community!

Join our Rhea community!


Rhea streeft naar een op alle niveaus professionele, klantvriendelijke dienstverlening en een fijnmazig distributienetwerk met goede verbindingen en prettige korte lijnen. Gewoon is voor ons niet goed genoeg, bij Rhea gaan we altijd die extra stap verder om professioneel, innovatief én vooruitstrevend te zijn.

Koffiemachines en meer


Via ons bestelportal kies je eenvoudig de juiste koffiemachines, verkoopautomaten, vervangende onderdelen, accessoires, onderhoudsmiddelen en allerhande services.

Welkom bij Rhea


Toegang tot het Rhea Bestel en Support Portal is uitsluitend voor geregistreerde gebruikers. Ben je nog geen relatie van Rhea? Geen nood, meld jezelf dan aan door op onderstaande button te klikken, het formulier in te vullen en wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren kunt inloggen, bestellen en informatie kunt opzoeken en downloaden.

 WORD KLANT 

Even vooraf met ons bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)33 205 3030


Leaflets & brochures


Wil je jezelf alvast oriënteren op het portfolio aan machines dat Rhea voor jou beschikbaar heeft, of meer meer weten over onze organisatie? Klik dan op onderstaande link om de beschikbare leaflets en brochures te bekijken en of te downloaden.

LEAFLETS & BROCHURES