Vraag hier jouw eigen Rhea account aan.

Met een Rhea account heb je toegang tot ons klantportaal met uitgebreide webshop en supportpagina's en maak je ook gelijk deel uit van de alsmaar groter wordende Rhea community.

 Meld jezelf aan en wij nemen snel contact met je op om jouw wensen te bespreken.


dé perfecte koffiemachine

Ben jij op zoek naar dé perfecte koffiemachine(s) voor op jouw bedrijf? Espresso, instant, table-top of vrijstaand? Dat kan vaak een hele puzzel zijn! Wij als Nederlandse branch van de in Italië gevestigde Rheavendors Group hebben een heel groot aanbod professionele koffiemachines, van Italiaanse makelij dus, voor bedrijven uit alle sectoren. Onze koffiemachines zijn o.a. geschikt voor kleine, middelgrote en grote kantoren, instellingen, vergader accommodaties, zelfs in de horeca en bieden heerlijke koffiespecialiteiten van de allerhoogste kwaliteit. Deze kwaliteit is mede te danken aan de unieke, energiebesparende en innovatieve V+ techniek. Uniek doordat onze machines bijvoorbeeld het water verwarmen door middel van inductie, wat tot wel 80% energiebesparing kan opleveren.

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je jezelf gewoon eens vrijblijvend wil oriënteren om tot een juiste beslissing te komen. Onze showrooms in Nijkerk zijn daarvoor de aangewezen plek, op afspraak beschikbaar en wij beantwoorden hier al jouw vragen en geven helder advies, onafhankelijk van de ingrediënten keuze. Hiervoor verwijzen wij je graag naar één van onze partners/dealers. Wij leggen je alles uit over o.a. de verschillende zetmethoden, de innovatieve technologieën, duurzaamheid, reiniging, kortom alles wat je moet weten, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Want zeg nou zelf, wie kan jou nou beter adviseren dan de maker van de koffiemachines zelf?

Plan nu alvast je showroombezoek of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.